Már az első félidőben eldőlt a meccs

Tartják helyüket a középmezőnyben a veszprémi női focisták.
 
 

Már az első félidőben eldőlt a meccs

Tartják helyüket a középmezőnyben a veszprémi női focisták.
 
 
 
 
 

Már az első félidőben eldőlt a meccs

Tartják helyüket a középmezőnyben a veszprémi női focisták.

A női labdarúgó NB II. nyugati csoportjában szereplő Veszprém FC a 12. forduló párosítása szerint a Videoton ellenében lépett pályára. A dobogós helyért harcoló hazaiak rögtön támadólag léptek fel a kilenccsapatos mezőny közepén helyet foglaló bakonyiakkal szemben. Kísérletezéseiket már a 18. percben siker koronázta a meglehetősen gyatra teljesítményt nyújtó bakonyiakkal szemben, majd a félidő hajrájában még kétszer betaláltak a fehérváriak, 3:0.

Fordulás után valamelyest rendeződött a VFC védekezése, mert a piros-kékek újabb találatára csak a 60. percben került sor. Ezzel végül sima, négygólos vereséget szenvedett a Molnár Zoltán dirigálta veszprémi gárda.

Jegyzőkönyv. Videoton FC - Veszprém FC 4:0 (3:0). Székesfehérvár, 100 néző. V.: Kovács R. Videoton: Bódig - Trampler (Gergics), Oppermann, Gimes (Oláh), Pataki, Kiss P., Németh M., Kovács Zs., Békefi (Tömör), Trár, Tagyi. Edző: Horváth Gábor. Veszprém: Hadnagy - Kikl, Szalai, Tolner, Zsebeházi, Kalász, András A., Faddi, Kovács-Fáber (Borbélyné), Kéri, Piszker. Edző: Molnár Zoltán. Gólszerzők: Kovács Zs. a 18., Tagyi a 30., Gimes a 39., Oppermann a 60. percben.

A további eredmények: Pécsi VSK - Pécsi MSC 1:7, Zalaegerszeg - Nagykanizsa 2:0, Győr - Ferencváros (játék nélkül) 3:0.

A bajnokság élén: 1. Győr 27, 2. Zalaegerszeg 25, 3. Videoton 15, ... 6. Veszprém FC 11 ponttal.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.