Nem sikerült a bravúr, de...

... minden dícséretet megérdemel a veszprémi futsalcsapat!
 
 

Nem sikerült a bravúr, de...

... minden dícséretet megérdemel a veszprémi futsalcsapat!
 
 
 
 
 

Nem sikerült a bravúr, de...

... minden dícséretet megérdemel a veszprémi futsalcsapat!

A mindent eldöntő harmadik összecsapásra a berettyóiak otthonában került sor. De nem csupán ez nehezítette a vendég veszprémiek dolgát, hanem az is, hogy egyik gólerős játékosukat, Tart (könnyebb közlekedési balesetet követően) nélkülözniük kellett.

Egy védelmi figyelmetlenséget követően már az első percben magához ragadta a kezdeményezést-vezetést a helyi együttes, 1:0. Boromissza G. a 13. percben egyenlített (1:1), s a félidőből hátralévő időben hallatlan taktikai csata zajlott. Újabb találat azonban ekkor még nem született.

Fordulás után ismét gyorsan a bakonyiak hálójába került a labda (22. perc: 2:1), majd az első újfalui gól szerzője, Rábl a 33. percben megint betalált, 3:1. A veszprémieik azonban roppant dícséretes módon nem adták fel. Boromissza G. újabb gólja visszahozta a meccsbe a Madarász-legénységet, de a hátralévő egy percben már nem sikerült egyenlíteni, maradt a 3:2.

Jegyzőkönyv. Futsal NB I, elődöntő, 3. (utolsó) mérkőzés: MVFC – 1. Futsal Club Veszprém 3:2 (1:1). Berettyóújfalu, 500 néző. V.: Kujbus, Varga L., Szuromi. MVFC: Tihanyi – Trencsényi, Lovas, Szabó P., Rábl. Csere: Mezei (kapus), Dávid, Sánta, Siska, Nagy T., Komáromi. Edző: Turzó József. Veszprém: Reveland – Finta, Tatai, Boromisza G., Gulyás. Csere: Sárdi (kapus), Bényi, Boromisza D., Weisz, Szabadfi, László. Edző: Madarász János. Gólszerzők: Rábl (1., 33.), Szabó P. (22.), ill. Boromisza G. (13., 39.).

A párharc végeredménye: 2:1 a Berettyóújfalu javára. A Győr és a Berettyóújfalu vívja a döntőt. A bronzéremért a Veszprém az Aramis ellen küzd majd.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.