A lányok legnagyobb arányú győzelme

Negyedóra alatt eldőlt a három bajnoki pont sorsa.
 
 

A lányok legnagyobb arányú győzelme

Negyedóra alatt eldőlt a három bajnoki pont sorsa.
 
 
 
 
 

A lányok legnagyobb arányú győzelme

Negyedóra alatt eldőlt a három bajnoki pont sorsa.

A női labdarúgó NB II. nyugati-csoportjában a Veszprém FC gárdája korábban elmaradt mérkőzést pótolt hétközben. Molnár Zoltán csapata negyedóra alatt lerendezte a találkozó sorsát. Viharos gyorsasággal négyszer is megzörgették a mecsekaljaiak hálóját (4:0), majd kissé kiengedtek, 4:2. A félidő hajrájában még hármat berámoltak a pécsi kapusnak, s félidőben már megdöbbentő volt eredmény (7:2) állása.

Fordulás után sem változott különösebben az egyoldalú küzdelem képe. Ismét egy négyest vágtak a hazaiak, s ezzel megszületett a 2013/14-es bajnokság legnagyobb arányú győzelme. Ezzel a VFC együttese tarja a kilenccsapatos bajnokságban a hetedik helyet.

Jegyzőkönyv. Női labdarúgó NB II., nyugati-csoport. VFC - Pécsi Vasutas SK 11:2 (7:2). Veszprém, 50 néző. V.: Babos. VFC: Hadnagy - Kikl, Tolner, Németh, Árkiné, Szalai, Faddi, Kovács-Fáber (Tömböl), Kéri, Piszker, András. Edző: Molnár Zoltán. PVSK: Vajta - Takács Kitti, Iván, Mayer, Tamás, Takács Klaudia, Szabó P., Kett, Bartalovics, Kárpáti, Gelb. Edző: Csaba Ferenc. Gólszerzők: Kovács-Fáber az 5., a 15. és a 28., Piszker a 10., a 47. és a 68., Tolner a 13., Németh a 40., Kéri a 45., Tömböl a 78. és a 85. percben, ill. Takács Klaudia a 17., Mayer a 27. percben.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.