Meghívó a miniszterelnöknek

Kész Zoltán független képviselő meghívót küldött Orbán Viktor miniszterelnöknek.
 
 

Meghívó a miniszterelnöknek

Kész Zoltán független képviselő meghívót küldött Orbán Viktor miniszterelnöknek.
 
 
 
 
 

Meghívó a miniszterelnöknek

Kész Zoltán független képviselő meghívót küldött Orbán Viktor miniszterelnöknek.

A politikus a meghívással kapcsolatban elmondta, hogy Magyarország miniszterelnöke az elmúlt hónapokban kampányszerűen járta a megyei jogú városokat, hogy a Modern Városok Program keretében szerződésbe foglaljanak olyan fejlesztéseket, amelyekre a kormányzat az elkövetkezendő időszakban garanciákat vállal.

Ezért a képviselő a március 2-án elküldött levelében Orbán Viktort meghívta Veszprémbe.

Kész Zoltán a meghívójában hangsúlyozta, hogy „összefogni jött a politikába és az esetleges nézetkülönbségeknél fontosabbnak tartja, hogy közvetíteni tudja az itt élők akaratát. Annak az elvárásának is hangot adott, hogy a polgárok bízhassanak választott vezetőikben. A fontos fejlesztések támogatása mellett a múltbeli ígéretek betartására is biztatja a kormányfőt.”

A politikus javasolja a következő fejlesztések programba történő illesztését: a Veszprémet elkerülő út déli szakaszának korszerűsítését, a húszemeletes épület rekonstrukcióját, a sportuszoda megépítését, a Veszprémi Petőfi Színház felújítását.

A független országgyűlési képviselő a levelében hangsúlyozta: „az elmúlt évek és a következő esztendők fejlesztései a városban szinte kizárólag csak az Európai Unió által biztosított források által valósulhatnak meg. Remélhetően 2020-ig további tízmilliárd forintos nagyságrendű támogatás segítheti Veszprém fejlődését. Ez a tény és a jelenkori politikai helyzet fontossá teszi, hogy Magyarország miniszterelnöke egyértelműen foglaljon állást EU – tagságunkat illetően.”

Kész Zoltán levelében arra kérte a kormányfőt, hogy Veszprémben válaszolja meg azt a kérdést, amelyről 2003-ban már népszavazáson döntöttünk: akarja-e, hogy Magyarország az Európai Unió tagja maradjon?
 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.