A miniszterelnök ellenzéki kritikája

Az Együtt szerint az álszenten bölcselkedő Orbán Tusnádfürdőn is Európa ellen hangolt.
 
 

A miniszterelnök ellenzéki kritikája

Az Együtt szerint az álszenten bölcselkedő Orbán Tusnádfürdőn is Európa ellen hangolt.
 
 
 
 
 

A miniszterelnök ellenzéki kritikája

Az Együtt szerint az álszenten bölcselkedő Orbán Tusnádfürdőn is Európa ellen hangolt.

Az ellenzéki párt által kiadott sajtóközleményben az Együtt leszögezi, hogy a jogállamot és az európai értékeket eláruló Orbán Viktor álszenten Európáért aggódik, miközben Putyin trolljaként éppen ő próbálja gyengíteni az Európai Unió világpolitikában betöltött szerepét.

Orbán Viktor Magyarország leggazdagabb embereként árusítja ki hazánk jövőjét Oroszországnak és az illiberalizmusnak, miközben ő generációkra előre biztosította családja jólétét. Az Együtt küzd Európáért, az Orbán utáni történelmi igazságtételért és kárpótlásért.

Orbán Viktor a mai napon végérvényesen a '80-as évekbeli állampárt gyáva, az idők szavát ostobán nem értő vezetőinek szerepébe süppedt. Tusnádfürdőn egy álszent, korrupt, a felelősségteljes európai politikától rettegő keleti despotát hallhattunk beszélni, aki megfáradtságát és a jogállam elárulását balkáni macsóskodásával próbálja leplezni:

Éppen a legfőbb kirekesztő vádolja Európát  kirekesztéssel.

A tisztességes élet európai ígéretét félti, miközben Putyin trolljaként éppen ő ássa alá az európai életet és értékeket, és kormányzása miatt százezrek hagyják el Nyugat-Európa felé a reményvesztett Magyarországot.

Nyugati demokráciaválságról beszél, miközben éppen ő vallotta be korábban, hogy illiberális demokráciát épít Magyarországon.

A globális világban súlytalan Európáról beszél a putyini Oroszország globális súlyának kiemelése mellett, miközben félelemkeltésével éppen ő próbálja aláásni az európai egységet.

Az európai titkosszolgálatok megerősítéséről beszél, miközben éppen ő ad Magyarországon szabad utat az orosz titkosszolgálatoknak.

Magyarország leggazdagabb embere, korrupt miniszterelnöke könnyen hergel Európa ellen: míg a magyarok többsége csakis az Európai Uniótól remélhet nyugati életet és fejlődést, addig Orbán Viktor már több generációra előre bebiztosította a magyaroktól ellopott milliárdokból gyermekeinek jövőjét, családjának jólétét.

Míg a magyarok többségének egy Európától elzárt, Putyin gyarmatává silányított Magyarországon csakis kilátástalanságban, elnyomásban és a jövőt felélő korrupcióban lehet része, addig Orbán Viktor lopott pénzekből fizetett svájci magániskolákban biztosítja gyermekei jövőjét. Orbán Viktort Európa legfeljebb addig érdekli, amíg Mészáros Lőrincen, Garancsi Istvánon, Habony Árpádon, Andy Vajnán keresztül ellophatja az onnan érkező fejlesztési pénzeket.

Az Együtt sem Tusványoson, sem a magyar parlamentben, sem a kvóta-referendumnak hazudott Európa-ellenes népszavazáson nem fogja eljátszani Orbán udvari ellenzékét: küzdeni fognak a tisztességes, a kisurak önkényét felszámoló európai Magyarországért, és bojkottal kampányolnak.

Józan középutas, de bátor ellenzéki politikával küzdenek Orbán Viktor önkényének megdöntéséért, a Fidesz áruló kormányzása után Magyarországnak járó történelmi igazságtételért és kárpótlásért: az igazságszolgáltatás előtt kell felelniük mindazoknak, akik ezt a korrupt, a magyar jogállamiságot eláruló rendszert megteremtették és kiszolgálják.

Orbán Viktor legszűkebb környezetének közpénz-milliárdokból lett vagyonát pedig államosítással adják vissza jogos tulajdonosának, Magyarországnak.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.