Indul a Pannon nyár

Még be sem fejeződik a Pannon Várszínház idei évadja, de már el is indítják a nyári programjukat.
 
 

Indul a Pannon nyár

Még be sem fejeződik a Pannon Várszínház idei évadja, de már el is indítják a nyári programjukat.
 
 
 
 
 

Indul a Pannon nyár

Még be sem fejeződik a Pannon Várszínház idei évadja, de már el is indítják a nyári programjukat.

Vándorfi László igazgató a társulat terveiről elmondta, hogy ebben a nyári szezonban több mint 40 fellépést terveznek. Az előadások zömét a hagyományos helyszínekre a megyén belül tervezik, de több vendégszereplésük lesz a megyén kívül és új helyszínekre is sikerül eljutniuk.

A nyár egyik újdonsága az, hogy visszatérnek a megyeszékhelyre és egy már kipróbált helyszínen, a várbörtön udvarán két előadással mutatkoznak be. Szabadtéri környezetben játsszák a két nagy sikerű darabot, az Egy darabot a szívemből és A padlás-című musicalt.

Az igazgató hagyományos nyári helyszínként említette az alsóőrsi amfiteátrumot. Itt kerül a közönség előtt először bemutatásra a Mária evangéliuma-című rockopera. A bibliai alaptörténeten túl a cselekmény során megmutatkozik a nő és az anya sokat vitatott szerepének az értelmezése. A szerzők nagyon várják azt, hogy a nézők körében ennek a darabnak milyen fogadtatása lesz.

Az alsóörsi strandon öt hétvégi délelőttön gyerekeknek szóló színházi előadások lesznek. A gyerekek a füvön ülve, kötetlen körülmények között élvezhetik a darabot. A alsóörsi két helyszín a természetessége miatt nagyon különleges hangulatot képes a színészek játékához biztosítani.

Ajka már évek óta hagyományosan a nyári helyszínek közé tartozik. Itt gyermek és felnőtt előadásokkal lépnek fel és megrendezésre kerül az egész napos Ajkai Randevú - találkozójuk. Ezen a napon, a város főterén különböző programokkal, színházi bemutatókkal várják a város színházat szerető közönségét.

A bemutatók új helyszíneként jelenik meg idén Pápa, Balatonlelle és Balatonakali. Pápán a kastély környezete ad majd különleges hátteret a Pannon Várszínház bemutatkozásához.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.