Mikor érhetek hozzád?

Apró részlet egy szerelmes dalból, amit Czutor Zoltán, a Belmondo zenekar frontembere írt szerelmének. A dalból sláger lett, a találkozásból házasság, azt viszont kevesen tudják, hogy Zsanett, az újdonsült feleség veszprémi. Őt kérdeztük az első találkozásról és kapcsolatukról.
 
 

Mikor érhetek hozzád?

Apró részlet egy szerelmes dalból, amit Czutor Zoltán, a Belmondo zenekar frontembere írt szerelmének. A dalból sláger lett, a találkozásból házasság, azt viszont kevesen tudják, hogy Zsanett, az újdonsült feleség veszprémi. Őt kérdeztük az első találkozásról és kapcsolatukról.
 
 
 
 
 

Mikor érhetek hozzád?

Apró részlet egy szerelmes dalból, amit Czutor Zoltán, a Belmondo zenekar frontembere írt szerelmének. A dalból sláger lett, a találkozásból házasság, azt viszont kevesen tudják, hogy Zsanett, az újdonsült feleség veszprémi. Őt kérdeztük az első találkozásról és kapcsolatukról.

Milyen volt az első találkozás?

Tavaly április végén voltak a Veszprémi Egyetemi Napok (VEN), ahol rendezvényszervező asszisztensként dolgoztam. A bejáratnál segédkeztem, így találkoztam a zenekarokkal, akik nálam vették át a belépőiket. A rendezvény előtt a fellépők kiválasztásában is részt vettem, de a Belmondo zenekart nem ismertem. Éppen tettem - vettem, amikor odafordultam a soron következőkhöz, és akkor láttam életemben először Zolit. Ahogy megláttam, tudtam, hogy ebből szerelem lesz, amitől nagyon féltem, hiszen annyi ilyen volt már korábban az életemben. Nem akartam újabb csalódást. Olyan zavarba jöttem, hogy az asztalomról is lesöpörtem mindent, és az ablakon kinyújtott karszalagokat is mind leejtettem, ő egyből odalépett, és segített nekem. Később egy újságíró barátnőm készített interjút a fiúkkal, ahova én is elkísértem, gondoltam jó mulatság lesz. Nagyon jól sikerült, sokat beszélgettünk Zolival, az interjú végén bejelölt a Facebook-on, majd el is köszöntünk egymástól, mindenki ment a maga dolgára. Másnap visszaigazoltam és elkezdődött a levelezés. Eleinte rövid levelek, majd egyre hosszabb, illetve mélyebb témákat is érintettünk.

Milyen egy zenész feleségének lenni?

Nagyon élvezem! Azt gondolom, hogy ehhez is két ember kell. Nem menne mindenkinek, és szerintem mindegy, hogy kinek mivel foglalkozik a férje, azt meg kell szokni vagy el kell fogadni. Úgy érzem, teljesen felnőttem a feladathoz, mind a feleség szerephez, mind a zenész feleség szerephez. Eleinte nehéz volt elfogadni, hogy koncertek után jönnek a rajongó lányok és készülnek a közös fotók, egy kis nevetgélős beszélgetéssel ötvözve, de ezt is tudtam kezelni. Az egészséges féltékenység megvan nálunk, amiről azt gondolom, hogy kell is. Nagyon mozgalmas életünk van. Mindig menni kell valahova, és ha tudok én is vele tartok. A legfontosabb az, hogy a bizalom mindkettőnk részéről megvan!

A Mikor című szám valóban hozzád íródott? Gondoltátok, hogy ekkora sikere lesz?

Valóban nekem készült a dal, ami egy éjszaka alatt íródott, és a rádiók azóta is ezt a verziót játszák. Miután elkészült, nekem mutatta meg először, amikor meghallottam végig zokogtam, annyira szívbemarkoló a szövege, és tudva azt, hogy nekem, rólunk szól, még gyötrelmesebb volt. Nem is tudtam utána egy ideig meghallgatni a számot. Aztán úgy döntöttünk, hogy elküldjük egy rádiós ismerősünknek, aki azonnal beleszeretett, majd hatalmas siker lett. Kénytelen voltam hozzászokni, hiszen játsszák a rádiók, nem sírhattam mindig, amikor meghallottam. De most, hogy az MR2 Szimfonikusok feldolgozták ezt a dalt, ismét nagyon megható élmény volt.

Nem voltak/vannak problémák a köztetek lévő korkülönbség miatt?

Először nagyon tartottam a korkülönbségtől. Sokan le is akartak beszélni minket emiatt, de mi már akkor is tudtuk, hogy ez lényegtelen. Szerelmesek lettünk egymásba, és ilyenkor semmi sem számít. Úgy gondoljuk, hogy a korkérdésnél sokkal fontosabb tényezők is vannak egy pár életében. Néha belefutunk a témába, például egy-egy régi magyar film nézésekor, de én nyitott vagyok, Zoli pedig örömmel tanít és segít. Ráadásul én is tudok neki sok újat mutatni.

Azt tudjuk, hogy édesapád eleinte nem örült az esküvőnek, de mit gondoltak a férjed szülei és rokonai?

A férjem szüleivel és rokonaival is már az elejétől kezdve remek volt a kapcsolatunk, úgy érzem, elfogadtak az első pillanatban, és ez azóta még jobb lett. Ugyanez vonatkozik a szüleim és Zoli kapcsolatára is. Ők is csak szülőként aggódtak és féltettek, de ahogy megismerték egymást, rájöttek, hogy mindenki remek ember és biztos kezekbe kerülök. Nagyon megkönnyítette a mindennapjainkat az, hogy rendeződött a viszonyuk.

Terveztek gyerekeket? Mikor és mennyit szeretnétek?

Igen, már egy ideje tervben van a bébi, így akármikor érkezik, nagy szeretettel fogadjuk. Mindenképpen szeretnék két gyermeket, mert nagyon jó felnőni testvérrel, aki kiváló játszótárs és barát is lehet. Igaz, Zolinak van már három gyereke, ők is nagyon jól kijönnek egymással és alig várják, hogy vigyázhassanak majd a kistestvérükre!

Milyen a kapcsolatod Zoli gyerekeivel?

A lehető legjobb. Levi 18 éves, Szonja 16 éves és Győző 9 éves. Legelőször Győzivel találkoztam, akivel azonnal egy hullámhosszra kerültünk. Szonjától és Levitől jobban tartottam, hiszen ők már nem olyan kicsi gyerekek, és aggódtam, hogy a korkülönbség miatt, vagy bármi más miatt nem leszek nekik szimpatikus. Szonja már igazi nő, és Levi is kész férfi. Velük teljesen máshogy kellett beszélgetni, de nagyon jó a viszonyunk. Soha nem akartam a mostoha anyuka szerepébe bújni, inkább az elejétől kezdve törekedtem a megbízható barátjukká válni. Ha kell, játszótárs vagyok, ha úgy adódik, akkor egy gondoskodó anya.

Biztos sokan támadnak azzal, hogy csak a hírnév miatt vagy Zolival. Mit üzensz azoknak, akik ezt gondolják?

Eleve, akik a barátaink, azok nem mondanak és nem is gondolnak ilyet, mint ahogy a családtagjaink sem. Akik meg ezt mondják, gondolják, azok név nélkül és tudatlanul kommentelnek cikkek alatt az interneten. Velük nem érdemes foglalkozni. Valószínűleg csak irigyek, vagy unatkoznak. Azt gondolom ezzel kapcsolatban, hogy amíg beszélnek rólad, érdekes vagy.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.