Vereség a halasztott meccsen

Megszakadt egy nagyszerű sorozat Balmazújvárosban.
 
 

Vereség a halasztott meccsen

Megszakadt egy nagyszerű sorozat Balmazújvárosban.
 
 
 
 
 

Vereség a halasztott meccsen

Megszakadt egy nagyszerű sorozat Balmazújvárosban.

A futsal NB I-ben hétközi mérkőzésen lépett pályára az utóbbi idők egyik sikercsapata, az FC Veszprém. Zsinorban elért öt győzelem után a táblázat (és a sportág honi) második helyezettjéhez, a Balmazújvároshoz utaztak.

Az erőviszonyok pillanatok alatt realizálódtak: a hazaiak legjobbja, Rábl már az első nyolc percben háromszor is bevette a bakonyiak kapuját. S ezzel - hiába szépített 3:0 után rögtön a csapatkapitány Bényi - gyakorlatilag el is dőlt a három pont sorsa, miután szünet után a hazaiak ismét csak góllal kezdtek, 4:2. A továbbiakban egyre jobban kidomborodott a helyiek nagyobb rutinja, ami további három találatot eredményezett. Boromissza Gergő utolsó pillanatokban elért gólja már csak szépségflastrom volt az eredményen.

Jegyzőkönyv. Futsal NB I, 7. fordulóból elhalasztott mérkőzés: MVFC-Berettyóújfalu – 1. Futsal Club Veszprém 7:3 (3:1). Berettyóújfalu: Tihanyi – Lovas, Gál, Trencsényi, Rábl. Csere: Mezei (kapus), Dávid, Nagy T., Sánta, Nagy I., Siska, Harmati. Edző: Turzó József. Veszprém: Revaland – Finta, Tatai, Boromisza G., Vas. Csere: Sárdi (kapus), Bényi, Tar, Boromisza D., Mudra, Weiz, Gulyás. Edző: Madarász János. Gólszerző: Rábl (2., 4., 8., 28., 34.), Gál (32.), Trencsényi (38.), ill. Bényi (9.), Boromissza D. (30.), Boromissza G. (40.).

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.